Ремонт піцерійних печей

UA RU

Печі для піци - не складні апарати, в яких приготування піци відбувається за рахунок тепла, що виділяється розігрітими верхніми і нижніми тенами, днищем, а в деяких моделях і стеля яких вистелена шамотним каменем, що рівномірно розподіляє тепло.

Два термостати, розташованих у печі, керують верхніми та нижніми нагрівальними елементами та регулюють середню температуру. У цих печах можна приготувати італійську піцу за 3-4 хвилини.

Останнім часом піца стала одним із найпопулярніших продуктом у невеликих закладах та кафе. Але для якісного приготування піци та гарної та довгої роботи піцерійні печі необхідно періодично обслуговувати.

Тільки коли піцерійна піч періодично обслуговується та ремонтується кваліфікованими фахівцями, тільки тоді піцерійна піч видає якісну справжню італійську піцу.

<< Назад